Hvem er vi?

ÅBNINGSTIDER:


Mandag:

8-14.00 og 14.30-18.00

Tirsdag:

9-12.30 og 13.30-17.30

Onsdag:

8-12.00

Torsdag:

9-12.30 og 13.30-18.00

Fredag:

8-12.30

Kiropraktorerne Pia og Simon


Vi har en masse erfaring med kiropraktik, som vi blander med den megen nye viden, som vi tilegner os på efter- og videreuddannelse indenfor kiropraktik og sundhedsvidenskab.


Vi ser det som en styrke at vi favner bredt med en masse forskellige interesse områder indenfor kiropraktikken, vi blander det nye med det gamle, så det kan komme vores patienter til gode og det er en af vores styrker i vores tætte indbyrdes samarbejde.

Hvem er vi? - og hvorfor Kiropraktor plus?


Kiropraktikken er grundstenen i behandlingen hos Kiropraktor Plus. Det er en utroligt effektiv måde at behandle akutte og kroniske smertetilstande i ryg, nakke, arme og ben. Vi kan langt mere end det.


Vi tænker også i din fremtid, og ved hjælp af undersøgelse, råd og vejledning, og selvfølgelig behandling er vi med til at forbedre din livskvalitet og derefter forebygge fremtidige problemer ved vedligeholdende kiropraktisk behandling.


Hos os er du ikke bare et nummer i køen, men en person bag dit personnummer. Derfor investerer vi meget tid og ressourcer i at snakke med alle patienter – over telefonen, i mødet på klinikken og særligt i samtalen om dine behov for en udredning, behandling og rådgivning af dit problem.


Vi sætter en ære i, at du kommer fra vores klinik med en viden og ro omkring din problemstilling, da vi ved at det kan medføre angst eller stress, at være i akutte smerter. Vores kommunikation til dig, skal give dig indsigt og forståelse for din problemstilling, og er med til at give den tillid og ro, der er så vigtig for hurtigt at kunne forbedre din tilstand.


Skræddersyet løsninger til alle

Alle kroppe er unikke. Den eneste måde, hvorpå det bedste resultat kan opnås, er ved at skræddersy hver behandling til hver enkelt patient. Det er hvad kiropraktor plus gør: skræddersyr alle behandlinger. Vi er med dig hele vejen, som tovholder eller coach. Vi ved godt, at vi ikke kan klare alle de problemer, som folk kommer med, men vi ved hvem der kan, og samarbejder med nogen regions bedste indenfor deres felt. Et netværk vi har opbygget over de sidste 39 år i ind og udland. Vi samarbejder med:


  • Ortopædkirurger
  • Rheumatologer
  • Fysioterapeuter
  • Massører
  • Zoneterapeuter
  • Diætister
  • Personlige trænere


Vi er din tovholder i hele processen, så du aldrig bliver ladt i stikken i behandlingsforløbet, og tager også fat i egen læge, hvis det er nødvendigt.


Kommer du i behandling hos os, skal du vide, at vi altid vil gå det ekstra skridt for at dig. Det er derfor, vi kalder os Kiropraktor Plus.


Før alle behandlinger sørger vi for at give dig den mest grundige forundersøgelse, som du formodentlig nogensinde har modtaget i sundhedsvæsen. Det skyldes i særdeleshed samtalen (vi har med dig som patient), hvor vi spørg ind til dine behov og ønsker. Men vi gør også en dyd ud af at få dig til at forstå din situation og de valg du kan foretage dig med den viden vi kan give dig om din situation.


Vi tænker på kroppen som en helhed, hvor kost, motion og psykisk stabilitet alle er vigtige faktorer for den almene sundhed og dermed livskvalitet og velvære.

Vi indrømmer gerne, at vi er lidt nørdede og perfektionistiske, når det kommer til kiropraktik og behandlingen af vores patienter.


En god og tryg stemning er en god start

Hos os er der glimt i øjet og kort vej til et smil. Det er vigtigt for os, at der er en god og tryg stemning i vores klinik, og det vil du kunne mærke, ligeså snart du kommer ind ad døren. Du vil blive mødt af vores imødekommende smilende sekretærer, der tager imod dig i receptionen og som vil fortælle dig, hvad der kommer til at foregå i klinikken.


Først med den sidste nye viden

Hos Kiropraktor Plus insisterer vi på at præstere i top hver gang, du besøger vores klinik. Derfor bruger vi meget energi på at være på forkant med den sidste nye viden. Vi deltager i efter/videreuddannelse i både Danmark og udlandet. Derudover har vi jævnligt besøg af kiropraktorstuderende i forbindelse med deres uddannelse. Vi holder foredrag for bl.a. læger her i klinikken. Vi holder møder med vores lokale fysioterapeutiske samarbejdspartnere og vores kiropraktor kollegaer.


Kun på den måde kan vi sikre, at vi hele tiden er ajour med den seneste nye viden og nye behandlingsformer.