Jobannonce

jobannonce

Jobannonce

 

KiropraktorPlus søger sekretær/receptionist til kiropraktorpraksis i Helsingør 20 timer om ugen.

 

Veletableret travl kiropraktorklinik med 2 kiropraktorer, placeret centralt i Helsingør. Vi søger sød, smilende person, der godt kan lide at have styr på tingene og kan lide at udføre god service og hygge om vores patienter.

 

Lidt om os.

 

Vi kalder os KiropraktorPlus, fordi vi forventer lidt ekstra af os selv, og brænder for at yde ekstra god service og levere ekstra gode behandlinger til vores patienter.  Vi prioriterer et positivt arbejdsklima med godt humør og omsorg for hinanden.

 

Kiropraktor Pia Hansen etablerede klinikken i 1987, og har altid haft en interesse for sport, og har bl.a. været med ved 2 OL’er som behandler, og med samme høje kvalitet, som leveres dagligt i klinikken.

 

Kiropraktor Simon Petersen har været på klinikken de sidste 10 år, og har været kiropraktor i 15 år. Han har været behandler i FC Helsingør(fodbold) i de sidste 10 år, men har også en bred erfaring i behandling af de almene tilstande som ses i kiropraktorpraksis.

 

Sekretær Birgit Andersen, som har været hos os i 17 år, og er indbegrebet af god service og omsorg til vores patienter.

 

Vores forventninger til dig

 

Vi leder efter en stabil og ansvarsbevidst person, som er kvik og god kan lide at have med mennesker at gøre. Det er vigtigt, du er smilende og glad, da vi vægter hygge og god service højt i klinikken.

Du skal være god til at have flere bolde i luften, da der periodevis vil være telefoner, der skal passes, samt patienter der skal afregnes med. Så vi forventer, at du kan holde hovedet koldt, selvom der er lidt fart på.  • Patienthåndtering, herunder booking, afregning og telefonsamtaler
  • mailbesvarelse
  • kalenderoverblik
  • generel administration med mere 
  • let oprydning
  • åbning og lukning af klinikken

 

Hvis det har din interesse:

Så send din ansøgning med et vellignende billede til: simon@kirplus.dk

Der er ansøgningsfrist: fredag den 11/3-2022.

KiropraktorPlus, Herluf Trolles vej 2A, 3000 Helsingør

Start hurtigst muligt.